Moltíssimes gràcies, si heu arribat fins aquí és perquè us agrada el que heu vist i esteu interessats en contractar-nos. Us expliquem una mica els passos a seguir:

-Envia'ns un mail a info@masdeufotografs.com o emplena aquest formulari. Explica'ns amb quina sessió esteu interessats, i també si ho necessiteu per un dia en concret. Nosaltres us confirmarem la disponobilitat i us enviarem les tarifes actuals, així com la informació pràctica . Us demanarem una bestreta per tal de formalitzar la reserva i assegurar-vos que us apliquem la tarifa vigent (els preus estan subjectes a possibles canvis)

Treballem a hores convingudes, de manera, que no sempre ens trobareu a l'estudi. La millor manera de posar-vos en contacte amb nosaltres és per mail. Contestem el següent dia laborable, per tant si veus que no has rebut resposta és que alguna cosa no ha funcionat bé. La tecnologia a vegades ens pot jugar alguna mala passada.

- Després de la sessió concretarem un dia per ensenyar-vos les fotos. Ho farem al nostre estudi, amb un projector i sentats en un sofà. Disposareu del temps necessari per fer la selecció i gaudir del resultat de la vostra sessió. Si veniu de lluny o bé disposem de poc temps, també podem fer la selecció on line.

nom i cognoms *
nom i cognoms

Telèfon-  938672667