Moltíssimes gràcies, si heu arribat fins aquí és perquè us agrada el que heu vist i esteu interessats en contractar-nos. Us expliquem una mica els passos a seguir:

-Envia'ns un mail a info@masdeufotografs.com, un WhatsApp al 672130889 o emplena aquest formulari. Explica'ns amb quina sessió esteu interessats, i també si ho necessiteu per un dia en concret. Nosaltres us confirmarem la disponobilitat i us enviarem les tarifes actuals, així com la informació pràctica . Us demanarem una bestreta per tal de formalitzar la reserva i assegurar-vos que us apliquem la tarifa vigent (els preus estan subjectes a possibles canvis)

Treballem a hores convingudes, de manera, que no sempre ens trobareu a l'estudi. La millor manera de posar-vos en contacte amb nosaltres és per mail o WhatsApp. Contestem el següent dia laborable, per tant si veus que no has rebut resposta és que alguna cosa no ha funcionat bé. La tegnologia a vegades ens pot jugar alguna mala passada.

- Després de la sessió concretarem un dia per ensenyar-vos les fotos. Ho farem al nostre estudi, amb un projector i sentats en un sofà. Disposareu del temps necessàri per fer la selecció i gaudir del resultat de la vostra sessió. Si veniu de lluny o bé disposem de poc temps, també podem fer la selecció on line.

nom i cognoms *
nom i cognoms

telèfons-  938672667 - 672130889 - 664508281