NADONS & MATERNITAT

Sessió Newborn - Sessió Newborn a domicili - Sessió de Maternitat - Sessió Maternitat + Newborn - Nadons entre 1 i 7 mesos - Sessió de Seguiment de l'Embaràs

 

SESSIÓ NEWBORN

La sessió Newborn és la sessió fotogràfica que es fa a nadons entre 5 i 10 dies de vida. Es fa tan aviat perquè encara mantenen postures semblants a quan estaven dintre de la teva panxa, i generalment passen més estones dormint.

Les primeres setmanes passen volant i aquests moments màgics no es tornaràn a repetir. Has passat 9 mesos intentant imaginar com serà el teu nadó i ara ja el tens en braços. Aquesta manera de cargolar-se, aquests peuets encara escamats i la seva respiració profunda no duren massa temps. Capturar aquests detalls tan especials és el que es treballa en la sessió Newborn. 

Si vols veure més 

Preguntes freqüents

Preu : A partir de 250 euros

 SESSIÓ NEWBORN A DOMICILI

També ens podem desplaçar fins el vostre domicili per fer la Sessió Newborn del vostre nadó . En aquest cas necessitem disposar d'un espai amb una temperatura adeqüada (28º), i la llum natural necessària per realitzar la sessió. Aquí treballem amb poques poses, busquem la naturalitat i la complicitat de la família en un moment tan bonic com és l'arribada d'un nou membre.

Preguntes freqüents

Preu : A partir de 450 euros

_DSC2153.JPG

 

SESSIÓ DE MATERNITAT

La sessió de maternitat ens permet documentar un dels moments més preciosos de la vida d'una dona: l'embaràs. Et recomanem fer la sessió entre la setmana 32 i 36, durant aquest periode ja tens panxeta, però no estàs tan cansada com en l'últim mes de gestació. 

Si vols veure més 

Preguntes freqüents

Preu : A partir de 170 € 

 SESSIÓ MATERNITAT + NEWBORN

Inclou les dues sessions :  L'última etapa de l'embaràs (maternitat) i els primers dies del nadó (Newborn). És la millor manera de tenir el record d'una de les etapes vitals més boniques. 

Preguntes freqüents

Preu : a partir de 350 €

 NADONS ENTRE 1 I 7 MESOS

Quan el vostre nadó ja no és un nounat i encara no s'aguanta sentat, també podem fer unes fotografies precioses. Aquí ja no buscarem que s'adormin, ja que estan molt més connectats amb l'entorn. Bucarem la interacció amb els pares, que és on solen estar millor.

Preu : a partir de 150€

_DSC4152.jpg

 SESSIÓ DE SEGUIMENT DE L'EMBARÀS

Fem una foto a l'estudi amb la mateixa roba durant cada mes de l'embaràs, i l'última foto és amb el nadó.

Preu : Còpia 20x50 (només foto, sense suport) - 170 € / Imadecor de 110 cm de llarg llest per penjar - 280 €

 

seguimentmarFB.jpg