SESSIÓ NEWBORN

La sessió fotogràfica Newborn és la sessió més llarga i especial que tenim.

Es fa amb nadons acabats de néixer, durant els primers 10 dies de vida. La durada és d'unes 4 hores on a part de fer les fotos, atenem les necessitats dels petits com alimentar-los, canviar-los, adormir-los, relaxar-los ...

Durant les primeres setmanes els nadons encara adopten la postura que tenien dintre de la panxa de la mare, i és més fàcil manipular-los sense que es despertin.

Per les sessions Newborn treballem amb llum natural perquè és una llum que embolcalla, no molesta i ens dóna la naturalitat que busquem.

Volem que el nadó estigui adormit, perquè així obtenim imatges relaxades, tranquil.les i amb postures que serien imposibles desperts. Però per suposat també els fotografiem desperts, especialment amb aquella mirada serena que a vegades ens regalen.

També podem fer fotos amb els germans, però és recomanable que vinguin només per l'estona de fer les fotos. Els nens es solen cansar d'estar molt temps tancats en una habitació.

Una foto de la família sencera i dels pares amb el nadó és imprescindible. És un moment únic i irrepetible a la vida d'una família.

No cal portar res d'especial per fer la sessió Newborn. Només bolquers i protectors. Nosaltres disposem de totes les mantes i atrezzo necessaris.

És molt important reservar l'hora durant l'embaràs, així ens asegurem que tindrem espai a l'agenda per fer la sessió durant els primers 10 dies. 

 

Preu : A partir de 250€

 

SESSIÓ NEWBORN A DOMICILI

També ens podem desplaçar fins el vostre domicili per fer la Sessió Newborn del vostre nadó . En aquest cas necessitem disposar d'un espai amb una temparatura adeqüada (28º), i la llum natural necessària per realitzar la sessió. Aquí treballem amb poques poses, busquem la naturalitat i la complicitat de la família en un moment tan bonic com és l'arribada d'un nou membre.

Preu : A partir de 300 €

_DSC3441.jpg

 

SESSIÓ DE MATERNITAT

La sessió fotogràfica d'embaràs la fem durant la setmana 35, aproximadament. És quan, malgrat tenir panxeta, encara no estem massa inflades i ens podem moure més fàcilment.

La sessió té una durada d'una hora si la fem a l'estudi, i entre hora i mitja i dues hores si la fem a l'exterior. Evidentment, poden participar la parella i els germans.

A l'exterior fem la sessió quan tenim millor llum, que és generalment al capvespre, quan es pon el sol. 

Pots portar dos o tres vestuaris diferents, convinant pantalons, vestits i alguna camisa ample de la teva parella. Per fer la foto familiar intenteu portar una roba semblant, com per exemple un bàsic com els texans. També és molt bonic portar algun objecte del nadó com peuquets, sabatetes o alguna cosa especial que tingueu.

L'embaràs és una etapa preciosa de la vida d'una dona, i sembla mentida, però amb el temps s'oblida aquesta corba tan mágica.  

Preu : A partir de 150 € 

SESSIÓ MATERNITAT + NEWBORN

El pack Maternitat més Newborn és el nostre pack estrella. És un record que perdurarà en el temps i la millor manera de celebrar l'arribada d'un nou membre a la família . L'última etapa de l'embaràs i els primers dies del nadó són un període ple de cites amb el personal sanitari, amb els sentiments a flor de pell, on la noció del temps es capgira totalment.  Pensar i reservar hora per fer aquestes sessions s'hauria de fer durant l'equador de l'embaràs, quan estem encara tranquil.les i ens trobem bé. Així ens podem organitzar i pensar amb el que volem conservar pel futur i començar a escriure la història del nostre petit.

La sessió de maternitat es pot fer a l'estudi o a l'exterior.

Preu : a partir de 400 €

      

 

  

elsaxavillucmasdeufotografs

SESSIÓ DE SEGUIMENT DE L'EMBARÀS

Fem una foto a l'estudi amb la mateixa roba durant cada mes de l'embaràs, i l'última foto és amb el nadó.

Preu : Còpia 20x50 (només foto, sense suport) - 170 € / Imadecor de 110 cm de llarg llest per penjar - 280 €

 

seguimentmarFB.jpg