SESSIONS LIFESTYLE

Sessió Exterior - Un dia en la teva vida

La fotografia LIFESTYLE simplement significa natural, sense poses típiques. Una sessió Lifestyle és molt més que fer fotos del que veiem, volem crear precioses imatges del que sentim.   La idea és capturar l'essència real de la teva família. Us oferim dos tipus de sessió, una a l'exterior durant un parell d'hores d'una tarda. I l'altre opció és passar un dia sencer amb la vostra família, és el que anomenem "un dia en la teva vida". 

EXTERIOR

Aquesta sessió fotogràfica està pensada per tenir unes fotos familiars espontànies, fugint de les poses, on la felicitat i la naturalitat siguin els protagonistes. Per això, busquem una localització i quedem quan la llum és més adeqüada. A l'exterior els nens es senten més lliures i poden jugar i córrer sense sentir-se intimidats per la càmara.

Si vols veure més

Preguntes freqüents

Preu : A partir de 170 €

emmalifestylemasdeufotografs
claudialifestylemasdeufotografs

UN DIA EN LA TEVA VIDA

Aquesta sessió està pensada per passar un dia sencer junts. Venim quan els nens es desperten i marxem quan es van a dormir. Intentem documentar amb fotografies la vida i la felicitat d'un dia en una família. Busquem la naturalitat i fugim de les poses. Anem amb la família a fer una activitat plegats, com muntar a caball, jugar a fútbol, passejar, anar a la muntanya, banyar-se a la platja ... La intenció és captar l'ànima i l'essència del grup familiar, i això s'aconsegueix passant temps amb vosaltres, i per un dia que la nostra càmara sigui un més.

Preguntes freqüents

Preu : a partir de 600 €