SESSIONS LIFESTYLE 

MINI SESSIÓ LIFESTYLE (maribaus-exterior)

Aquesta sessió fotogràfica està pensada per tenir un conjunt de fotos familiars espontànies, fugint de les poses, on la felicitat i la naturalitat siguin els protagonistes. Per això, busquem una localització i quedem quan la llum és més adequada. A l'exterior els nens es senten més lliures i poden jugar i córrer sense sentir-se intimidats per la càmara.

Per aquest tipus de sessió és molt important el vestuari. Podeu jugar amb tons neutres, amb un estil informal i desenfadat, però que entre tots hi hagi un conjunt.

Aquesta sessió de família exterior generalment té una durada d'entre 1 i 2 hores. I la localització és per les rodalies de Sant Celoni, adaptant-nos a les preferències del client.

Preu : A partir de 250 €

emmalifestylemasdeufotografs
claudialifestylemasdeufotografs

SESSIÓ LIFESTYLE

La sessió de família Lifestyle està pensada per passar un dia sencer junts. Venim quan els nens es desperten i marxem quan es van a dormir. Intentem documentar amb fotografies la vida i la felicitat d'un dia en una família. Busquem la naturalitat i fugim de les poses. Anem amb la família a fer una activitat plegats, com muntar a caball, jugar a fútbol, passejar, anar a la muntanya, banyar-se a la platja ... La intenció és captar l'ànima i l'essència del grup familiar, i això s'aconsegueix passant temps amb vosaltres i per un dia que la nostra càmara sigui un més.

Passem unes 12 hores amb vosaltres i us lliurem un àlbum 30x30 amb 20 fulles i totes les imatges amb alta resolució.

El seu preu és de 700 €.

RESERVA : info@masdeufotografs.com