NEWBORN

NEWBORN / NEWBORN A DOMICILI / MATERNITAT

 

Quan podem venir a fer la sessió Newborn ?

Generalment fotografiem els nadons durant les primeres dues setmanes de vida. Tots els pares sabeu amb quina rapidesa creixen els vostres petits, per això és tan important venir durant aquest parell de setmanes.

Quin temps es dedica a una sessió Newborn ?

El temps sempre el marca el nadó ja que hem d'atendre les seves necessitats com pendre el pit o biberó, canvi de bolquers .. Intentem que us sentiu el màxim a gust possible durant la sessió, com si estiguessiu a casa vostra. La sessió Newborn té una durada d'unes 3-4 hores durant el matí. És important que aquell dia no tingueu res més a fer, així gaudireu de la sessió sense presses.

On es fa la sessió Newborn ?

Al nostre estudi amb llum natural de Sant Celoni.

Quin és el vostre estil ?

Quan tenim el privilegi de fotografiar un nounat volem transmetre la seva delicadesa i gran bellesa, però sobretot volem que siguin ells, sense disfresses o postures antinaturals. Volem crear uns records que durin per sempre, és per això que apostem fermament per una sessió el màxim de natural possible. El nadó, la llum i els sentiments són els protagonistes. Els nadons són perfectes tal com són, no necessiten res més.

Pot participar la resta de la família ?

Es clar que sí. Sempre fotografiem als pares i els germans. De fet, amb el pas del temps, aquestes són les fotos que més agraden als nens i nenes.

I què passa si el meu nadó no dorm ?

Doncs absolutament res, si està tranquil i relaxat podem fer unes fotografies genials. No és una condició indispenable que estigui sempre adormit. La sessió newborn té aquest punt imprevisible, però ni molt menys és un problema.

Com puc reservar ?

És important fer la reserva durant l'embaràs, així garantim la nostra disponibilitat . Ens podeu escriure un correu a info@masdeufotografs.com. Us enviarem les tarifes per tal que decidiu el pack que més us agradi.  

Què hem de portar per la sessió ?

Només cal algun protector. Abans de la sessió us enviarem unes propostes pel vestuari.

I després de la sessió ?

Quedarem un dia a l'estudi per tal de fer la selecció de les fotografies. El temps de lliurament varia segons el pack.


NEWBORN A DOMICILI

Quan podeu venir a fer la sessió Newborn a casa ?

Per la sessió Newborn a domicili no demanem ser tan estrictes amb l'edat del nadó. Són sessions més espontànies, sense postures establertes. La idea és capturar l'essència real de la teva família.

Podeu venir a qualvesol tipus de casa ?

De fet l'espai i la llum són molt importants. Cal disposar d'espais amplis i de suficient llum per tal d'aconseguir el millor reportatge. Seria convenient que ens féssiu arribar alguna fotografia o video de la vostra casa. 


MATERNITAT

Quan podem fer la sessió d'embaràs o maternitat ?

Sempre us recomanem fer la sessió entre la setmana 32 i 36, però cada embaràs és diferent. Intenta venir quan et trobis bé, que no et sentis massa pesada i encara et puguis moure amb facilitat.

Pot participar la meva parella i els meus fills ?

Per descomptat, és més, us recomanem que no hi faltin.

A on es fa la sessió de maternitat ?

La podem fer al nostre estudi amb llum natural o a l'exterior. Tenim localitzacions aprop de la nostra zona, però estem oberts a altres propostes. Fora de la zona de Sant Celoni hi ha un plus per desplaçament.

Puc portar la meva mascota ?

Si fem la sessió a l'exterior, no hi ha cap problema.

Quina roba hauria de portar ?

Abans de la sessió us enviem unes propostes pel vestuari. Us recomanem fer un parell de canvis.

A quina hora es fa la sessió ? Pot ser en cap de setmana ?

A l'estudi ho fem pels matins i a l'exterior dues hores abans que es pongui el sol, la llum del capvespre és sense cap mena de dubte la millor. Treballem també els caps de setmana, però en aquest cas us recomanem reservar el més aviat millor, ja que són les hores més solicitades.

Com puc fer la reserva ?

Ens podeu enviar un correu a info@masdeufotografs.com . Nosaltres us enviarem la tarifa vigent per tal que decidiu el pack i concretem el dia.

 I després de la sessió ?

Quedarem un dia per fer la selecció de les fotografies. El temps de lliurament varia segons el pack.

Quin és el vostre estil ?

Busquem la naturalitat i els sentiments principalment. No us fem vestir d'una forma determinada, volem que sigueu vosaltres mateixes i que passeu una bona estona.