SESSIÓ BEAUTY

La sessió Beauty és una sessió fotogràfica per aquelles noies que volen tenir unes fotos on es vegin realment guapes.

Pot servir per celebrar un aniversari especial : 16 anys, 18 anys, 40 anys ... o bé, per disposar d'unes fotos per donar a una agència de publicitat. 

La sessió Beauty inclou el pentinat, el maquillatge i la sessió fotogràfica. Podeu portar 5 o 6 canvis de roba i tots els complements que vulgueu  com barrets, guants, ulleres ...

Per fer aquesta sessió s'ha de disposar d'un matí o una tarda sencera (3 o 4 hores).

El preu de la sessió Beauty és de 300 € i us donem unes 50 fotografies amb format digital i amb alta resolució.

 

juliabeautumasdeufotografs

SESSIÓ BABIES & KIDS

Quan els nadons comencen a aguantar el cap i fer la granoteta, ja podem fer una sessió fotogràfica on ells són els protagonistes. Fins els 3 anys han de ser sessions de menys de 1 hora, ja que generalment no aguanten més. Podem fer fotos dels germans i dels nens sols. Segons la personalitat del nen utilitzarem un recurs o un altre, sempre intentant que el nen passi una bona estona. La sessió fotogràfica amb nadons generalment la fem durant el matí, quan els nadons estant de millor humor i són més receptius.

A partir de l'any recomanem fer la sessió a l'exterior, (podeu mirar la tarifa Lifestyle) especialment a la tarda, quan es pon el sol i tenim una llum càlida i màgica. A l'exterior, els nens es senten més lliures i és molt més fàcil captar la seva espontaneïtat i alegria. A l'exterior la sessió té una durarda d'entre  hora i mitja i dues hores.

Preu : A partir de 150 €

     

 

 

SESSIÓ PER A PROFESSIONALS

És un sessió  fotogràfica dedicada a obtenir unes fotografies per als perfils personals que necessiten alguns professionals. Són fotografies que han de transmetre quelcom segons el que busca cada client : proximitat, professionalitat, misteri, transparència ...

Explica'ns a què et dediques i què vols i que no vols expressar . Avui dia les xarxes són bàsiques en moltíssimes professions.

El preu de les sessions per a professionals és de 150 € i us lliurem 20 fotografies amb format digital i amb alta resolució.