KIDS - COMUNIÓ

Nens i Nenes entre 4 i 11 anys 

_DSC6993.jpg
 
 

La Sessió Kids-comunió està pensada per a infants de 4 a 11 anys. Intentem que les sessions siguin divertides i que tots passem una bona estona plegats. Abans de la sessió ens agradaria molt conéixer els nens i nenes, que ens vinguin a veure una estoneta, així el dia del reportatge no serem uns desconeguts. Podem fer aquesta sessió al nostre estudi amb llum natural o a l'exterior. Però us aconsellem a l'exterior, ja que no se senten tan intimidats i la sessió es converteix amb un passeig amb la família.

Preu : a partir de 150 €

Si voleu veure una mostra, piqueu aquí 

Preguntes freqüents

Com puc fer la reserva ?

Ens podeu enviar un correu a info@masdeufotografs.com , nosaltres us informarem de les tarifes vigents, així com de la informació pràctica i la disponibilitat. Després acordarem el dia de la sessió.

Amb quina antelació he de fer la reserva ?

En el cas de les comunions sempre us demanem fer la sessió 5 setmanes abans del dia de la celebració, d'aquesta manera ens assegurem que tingueu els àlbums, recordatoris, ampliacions ... que necessiteu .

Pot participar la família ?

Sí, de fet sempre fem alguna foto amb els pares i germans.

Puc portar la seva mascota ?

A l'exterior no hi ha cap problema.

En el cas de les comunions, tot el reportatge ha de ser amb el vestit de la cerimònia ?

Podeu fer un parell de canvis de vestuari, un vestit de comunió i l'altre amb una roba més casual.

Teniu localitzacions per la sessió a l'exterior ?

Sí, per la zona de Sant Celoni, però estem oberts a altres propostes. En aquest cas, segons la distància, hi ha un plus per desplaçament.

A quina hora es fa la sessió ?

A l'estudi durant el matí o a primera hora de la tarda, ja que treballem amb llum natural. A l'exterior un parell d'hores abans que es pongui el sol.

Treballeu durant els caps de setmana ?

Sí, però us demanem reservar el més aviat possible, ja que són les hores més solicitades.

Quin és el vostre estil ?

Volem obtenir les imatges més naturals possibles, fugint de les poses. De fet, quan es treballa amb infants aquest és el millor camí, que ho visquin com un joc, sense imposicions. Al principi els anem guiant, però després la màgia apareix.   

Per les comunions quan es fa el reportatge, abans o després del dia de la cerimònia ?

Això segons si necessiteu donar algun recordatori o àlbum el dia de la comunió . Sinó és el cas, podem fer la sessió quan us vagi millor.

Podeu fer el reportatge del dia de la comunió ? podem contractar també el video ?

Sí, també podem venir, en aquest cas fem alguna foto a casa, la cerimònia, una sessió del nen o nena i el restaurant. Us podem enviar les tarifes actuals amb la possiblitat de video. Però cal tenir en compte, que sobretot en el cas de comunions col.lectives les esglesies tenen exclusives, cal que us informeu abans.

Quina roba cal que porti la família ?

En el cas de les comunions, podeu portar la roba que portareu el dia de la cerimònia o no, no és imprescindible anar mudats, podeu portar roba més casual, el més important és que us sentiu a gust. Abans de la sessió us enviarem algunes propostes pel vestuari de la família.

I després de la sessió ?

Quedarem al nostre estudi per fer la selecció de les fotografies que més us agradin pel vostre pack. Si veniu de lluny, també podem fer la selecció on line. El temps de lliurament varia segons el pack.