SESSIONS A L'ESTUDI

Sessió Beauty - Sessió Babies - Sessió per a Professionals

Treballem en el nostre estudi amb llum natural a Sant Celoni. La llum natural ens permet connectar millor, sobretot amb els nens, ja que es poden moure lliurament per tot arreu. La idea és que us sentiu com a casa i gaudiu d'una bona estona amb nosaltres.

 

SESSIÓ BEAUTY

La sessió Beauty és una sessió fotogràfica per aquelles noies que volen tenir unes fotos on es vegin realment guapes.

Pot servir per celebrar un aniversari especial : 16 anys, 18 anys, 40 anys ... o bé, per disposar d'unes fotos per donar a una agència de publicitat. 

La sessió Beauty inclou el pentinat, el maquillatge i la sessió fotogràfica. Podeu portar 5 o 6 canvis de roba i tots els complements que vulgueu  com barrets, guants, ulleres ...

Per fer aquesta sessió s'ha de disposar d'un matí o una tarda sencera (3 o 4 hores).

Preguntes freqüents

Preu : 300 € i us donem unes 50 fotografies amb format digital i en alta resolució.

 

juliabeautumasdeufotografs

SESSIÓ BABIES

Nadons entre 7 mesos i 3 anys 

Quan els nadons comencen a aguantar el cap i fer la granoteta, ja podem fer una sessió fotogràfica on ells són els protagonistes. Fins els 3 anys han de ser sessions de menys de 1 hora, ja que generalment no aguanten més. Podem fer fotos amb la família, amb els germans i dels infants sols. Segons la personalitat del nen o nena utilitzarem un recurs o un altre, sempre intentant que passeu una bona estona. Aquesta sessió la fem durant el matí o a primera hora de la tarda, ja que treballem amb llum natural. Però per experiencia, els infants solen estar més tranquils i receptius durant el matí.

A partir de l'any recomanem fer la sessió a l'exterior. A fora, els nens es senten més lliures i és molt més fàcil captar la seva naturalitat i alegria. 

Preguntes freqüents

Preu : A partir de 150 €

SESSIÓ PER A PROFESSIONALS

És un sessió  fotogràfica dedicada a obtenir unes fotografies per als perfils personals que necessiten alguns professionals. Són fotografies que han de transmetre quelcom segons el que busca cada client : proximitat, professionalitat, misteri, transparència ...

Explica'ns a què et dediques i què vols i que no vols expressar . Avui dia les xarxes són bàsiques per moltíssimes professions.

Preguntes freqüents

Preu :  150 € i us lliurem 20 fotografies amb format digital i en alta resolució.